CARNAVAL
 
Edicions més actuals
       
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • 2003
 • 2002
 • 2001
 • 2000
 • 1999
 • 1998
 • 1997
 • 1996
 • 1995
 • 1994

ZÍNGUERES

4t Premi Desfilada
3r Premi d'Humor/Paròdia

Torna la nostra especialitat, triar una disfressa 15 dies abans del carnaval, doncs Zíngueres (2008) ens va servir, un parell de nosaltres s’hi varen dedicar per tots i vàrem acabar podent sortir. El diumenge una dansa del ventre després d’un vall espectacular a la rua de Sant Antoni ens va salvar el cap de setmana.


ACTUACIÓ ENVELAT

CANTANTES D'HAVANERES

5è Premi Desfilada
3r Premi Gresca

Amb la motivació dels pastorets ens vam plantar a mitjan gener sense disfressa triada, a un mes del Carnaval. Una reunió bastant improvisada va acabar en Cantantes d’Havaneres (2007). Un any de traspàs amb una nova manera de fer les coses, sortim per passar-nos ho bé i les coses les fa qui en té ganes, cosa que va donar resultat més que notable.


ACTUACIÓ ENVELAT

SANT FERMINAS

 
1r Premi Gresca

I ja tornem a ser al carnaval, aquí si que s’apunta tothom, (que de fet és per això que va començar tot). Un any amb la gent amb moltes ganes de festa, i la millor disfressa per la ocasió St. Ferminas (2006). El vestit lluïa poc, però més no s’hi podia fer, un altre cop un gran carnaval! 


ACTUACIÓ ENVELAT

PALLASSES

 
5è Premi Gresca

Després del caòtic resultat de l’organització dels pastorets, ens va servir per donar-nos un toc d’atenció, en el sentit que podíem engegar a rodar tot el que havíem fet fins al moment. Però aquest any era el nostre 10è aniversari, i ens havíem de posar les piles per celebrar-ho d’alguna manera original amb tots els amics i les altres colles de carnaval, el resultat va ser una festa molt ben organitzada a la Sala Polivalent de St. Antoni el divendres abans de la rua. Amb la festa i tot, la desfilada va ser molt improvisada i sense ball, anàvem de Pallasses (2005) i la nostre festa va passar factura, sobretot a les Puçes que no van arribar a l’escenari el diumenge a la nit.


ACTUACIÓ ENVELAT

LES TRES BESSONES

7è Premi Desfilada
1r Premi Gresca

Per fi una disfressa sense faldilla! Una campanya publicitària d’una coneguda marca de làctics ens donà la idea d’enguany. Les tres bessones (2004), era la primera vegada que aniríem amb pantalons, i això feia que alguns de nosaltres tinguéssim dubtes, però tenia tantes coses positives que no ho vam poder descartar. Les tres bessones ho tenien tot, són catalanes, simpàtiques, tenen cançó, la disfressa era còmode i al anar de tres en tres ens donava molt de joc, sobretot a l’envalat on obtinguérem el primer premi de gresca.
El dissabte degut a la pluja, la rua va estar a punt de ser sospesa, però al final es va sortir i va ser un èxit, vam saltar a corda, jugar a pilota i ens ho vam passar molt bé. Fins i tot ens van donar un setè premi.
No sé com però després de dues setmanes de gresca encara en teníem més i vam anar a Platja d’Aro, érem molt pocs, però vam adoptar una colla coneguda de Palamós per sortir junts (kaòtiques).


ACTUACIÓ ENVELAT

BRASIL·LERES

3r Premi Desfilada
3r Premi Gresca

Amb tot això dels pastorets ens plantàrem a finals de gener, a un mes pel carnaval, i sense res decidit. La cosa no canviava gaire, la improvisació ja és un costum en la nostre colla, i ràpidament trobarem la llum, encarnant-nos en les Deesses del carnaval, no vam dubtar ni un moment: Brasil·leres (2003). El dissabte a la rua va fer molt d’efecte, però el millor per nosaltres va ser el diumenge al matí a la rua jove de palamós i a la rua de St. Antoni on portàrem una pilota de futbol i érem més brasil·leres que mai. Aquest any ens atrevírem a arribar fins a Olot va ser molt improvisat, però va anar molt bé


ACTUACIÓ ENVELAT

MISS

 
1r Premi Gresca

Després del gran èxit de l’any anterior ens evocàrem a unificar-nos més com a colla d’amics que com a una simple colla carnavalesca. Vam fer una reunió on vam crear el nostre logotip i vam aconseguir tenir un local, vam dir que a partir d’aquell moment si fèiem les coses ben fetes ens ho podríem passar molt bé sense gaire esforç, però havíem de col·laborar tots. Aquest any sortiríem de Miss(2002), amb un vestit llarg i les bandes personalitzades ( Miss món, Miss webs, araMiss Fuster, Miss ae...).


ACTUACIÓ ENVELAT

GUAPA CIVILES

5è Premi Desfilada
Premi Especial Humor

Per fi després de molt d’esforços aconseguíem tenir el nostre propi equip de música. Augmentàvem l’edat i a la vegada les ganes de festa, i que millor per escarnir que la benemèrita, és a dir; Guapa Civiles seria la nostre proposta pel 2001. Per postres,  vam aconseguir un R5 que el vam descapotar, pintar verd i blanc i el vam treure a la rua, va quedar de conya!. Aquí si que la vam encertar, el vestit va agradar molt i veure’ns tots així disfressats va dur molts ‘gags’ a la boca de tothom. Aquest any si que no van poder fer res amb el premi de l’humor. Els de l’organització encara se’n recorden de nosaltres perquè amb tots a sobre l’escenari vam acabar enfonsant-lo.


ACTUACIÓ ENVELAT

KOUNIKOVAS

3r Premi Desfilada
1r Premi Gresca

Que maco que és el tennis! Sobretot des d’aquest any, que va ser el que va donar a conèixer una Russa, la qual és tornaria una celebritat amb quatre dies. Doncs després de moltes opcions no en vam trobar cap altre de millor que anar de Kounikovas (2000).Al principi ens pensàvem que no feríem gaire efecte, però el vestit estava molt ben fet i com que ja tenim quatre duros, vam fer unes gorres i uns pedaços que van quedar molt bé.


ACTUACIÓ ENVELAT

SIRENES

 
3r Premi Desfilada

Al febrer fa fred, i aquesta va ser la llàstima de la disfressa de Sirenes (1999). Una error a la tria de samarretes color carn, va acabar empobrint el vestit durant la rua. Per contra, a l’envelat ens vam treure la samarreta i vam agradar molt més, fins i tot ens van donar un premi. Tot començava a rutllar i cada vegades teníem més ganes de demostrar al jurat que érem molt més que els seus estimats “Ximplets”, érem els Showboys


ACTUACIÓ ENVELAT

BARBIES

4t Premi Desfilada
2r Premi d'Humor

Aquest carnaval, és pot dir, que és el que més ens ha  impulsat per seguir. Van venir més amics a la colla, amb ganes de fer coses. Vam llogar un equip de música, vam duu una furgoneta, i un remolc amb un sortidor. Va ser l’any que un grup de música anomenat ‘aqua’ va treure una cançó molt enganxosa ‘Barbie girl’, doncs ja ho teníem, aniríem de Barbies. Amb la tonteria aquell any passàvem de 30 persones a la colla, i com no amb tanta gent fèiem molt d’efecte, i es va notar. Ens pensàvem que ens donarien el premi de l’humor ja que vam aconseguir per primer cop, que tot l’envelat de Palamós s’aixequés per aplaudir. Una desencertada decisió del jurat els hi va donar el premi de l’humor als “Ximplets” i va causar una xiulada general iniciada per nosaltres, però es veu que es van pensar que eren els “Xatos” (colla carnavalesca de St. Antoni) i els hi carregaren el mort a ells.


ACTUACIÓ ENVELAT

FOLLATS DEL BOSC

 
Sense Premis

Molestos amb el jurat per l’any anterior, no teníem masses ganes de preparar-ho, però ho vam fer. Van sortir moltes propostes entre elles, de jurat del carnaval , així que anàrem de Follats del Bosc (1997) la meitat follats i l’altre meitat follades, vam aconseguir que ens deixessin una furgoneta i llogàrem un equip de música,  no vam obtenir cap premi però ens era igual, estava clar que  els premis estaven adjudicats abans de sortir i nosaltres ens definírem com a colla alternativa.

AVIS

 
Sense Premis

El 1996 el definim com l’any d’inici, començàrem a fer-ho una mica més seriós, i fins i tot, ens atrevírem a posar-nos nom com a colla carnavalesca. Era l’any de l’estrena d’una pel·lícula americana anomenada Showgirls, la qual era apte per la nostre edat i molt morbosa a la vegada, així que ja ho vam tenir,“serem els Showboys!”. Aquest any ens disfressàrem d’Avis, a la música no poguérem arribar-hi, però no tenia importància. Durant la rua hi havia una banda tocant per allà i ens hi enganxàrem. Tot va anar molt bé, però encara ens esperava una nova experiència: actuar per primer cop a l’envelat de Palamós, el diumenge a la nit a l’exhibició de comparses. Aquella nit, començà per primer cop la nostre rivalitat amb la colla més mítica fins el moment; Els ximplets de la vila. Després d’una injusta decisió del jurat a l’hora de concedir el premi de l’humor, més que merescut pels Showboys

GRADUATS

 
Sense Premis

I així ho vam fer, amb el mateix desordre, però aquest cop vestits de Graduats (1995). Un altre cop una disfressa senzilla però suficient. Ens tornaren a deixar l’equip de música i sortírem amb un Supermirafiori. Es veu que a la gent de TV Palamós no els vam fer arribar prou bé la nostre idea, i ens van presentar com a Jutges. Però res ens aturaria de sortir el pròxim Carnaval.

MONJOS

...BUSCANT FOTO...

 
15è Premi Desfilada

Tota aquesta història començar l’any 1994, quan una reduïda colla d’amics ( encara no 15 persones ), decidírem afegir-nos a la celebració del Carnaval de Palamós. El pressupost era molt més que limitat, per no dir inexistent, ja que érem una colla de marrecs d’uns 13 anys. Doncs amb tota la il•lusió dels món  ens disfressàrem de Monjos, ens deixaren un equip de música, i amb la nostre disfressa i un taulell de bàsquet enganxat a una furgoneta, érem els més feliços de la rua. Ens ho vàrem passar molt bé i vàrem dir que l’any següent repetiríem.

           
ASSOCIACIÓ CULTURAL SHOWBOYS ® - CIF: G-17761982 - info@showboys.cat